Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Splish Splash

Εντάξει νομίζω ότι πλέον είναι φανερό... Το πολυπόθητο καλοκαίρι είναι εδώ!
Ακόμα και αν μας παίδεψε λίγο στις αρχές με βροχούλες, ψυχρούλες και τα συναφή, τώρα δεν δύνασαι να κάνεις και την ελάχιστη διαδρομή χωρίς να ιδρώσεις!
Και ενώ το καλοκαίρι έφτασε επιτέλους, εγώ νιώθω εγκλωβισμένη στην ρουτίνα της πόλης.
Όπως και να το κάνουμε τα τελευταία 2 καλοκαίρια, είχα το απίστευτο προνόμιο να τα περάσω στην Κεφαλονιά! Δύο μήνες διακοπές στο νησί πρόπερσι... ακόμα τρελαίνομαι στην σκέψη! Και πέρσι έστω και εργαζόμενη, ήμουν εκεί... και νομίζω πως δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να σας πείσω πως να δουλεύεις το καλοκαίρι στην πόλη με το να δουλεύεις σε νησί απέχουν παρασάγκας.
Το μόνο που επιθυμώ τις τελευταίες μέρες είναι να μου δοθεί και μένα η ευκαιρία να κάνω καμιά βουτιά στην θάλασσα... Γιατί καλοκαίρι χωρίς θάλασσα, είναι σαν το φαγητό χωρίς αλάτι! 
Επί τη ευκαιρία μιας και ξέρω πως λόγω των συνθηκών μας περιμένει ένα δύσκολο καλοκαίρι, θέλω να ευχηθώ Καλό Καλοκαίρι σε όλους, μικρούς και μεγάλους... Όπου και αν είστε, όπου και αν πάτε ή δεν πάτε, ότι και αν κάνετε, να περάσετε καλά! Πολλά μπορεί να μας στερήσουν, αλλά όχι την χαρά του Ελληνικού Καλοκαριού!


Πείτε μου πως δεν θέλετε να βουτήξετε...
Καβουρότρυπες, Χαλκιδική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...